Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μ. Παπαδόπουλος: «Δεν ξέρω αν πρέπει να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι αν όλα είναι προαποφασισμένα»

«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό Superfoods με την φανερά εχθρική διαιτησία του τρίτου προημιτελικού με την Ρεάλ στην Μαδρίτη με τον Μάνο Π...


«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό Superfoods με την φανερά εχθρική διαιτησία του τρίτου προημιτελικού με την Ρεάλ στην Μαδρίτη με τον Μάνο Παπαδόπουλο να δηλώνει πως στον Εξάστερο δεν ξέρουν αν υπάρχει λόγος να παίξουν το τέταρτο παιχνίδι αν όλα είναι προαποφασισμένα.

Ότι η διαιτησία στον τρίτο προημιτελικό στην Μαδρίτη θα έπαιζε έδρα ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο όμως στο αποψινό(24/4) αγώνα οι αποφάσεις των τριών διαιτητών ουσιαστικά ήταν εχθρικές για τον Παναθηναϊκό Superfoods καθώς τα λάθη ήταν ουκ ολίγα και κάποια άκρως καθοριστικά. Δικαιολογημένα λοιπόν, οι “πράσινοι” ήταν έξω φρενών αμέσως μετά τον αγώνα και μάλιστα αυτό αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του επί χρόνια διοικητικού στελέχους του Εξάστερου, του Μάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος χαρακτηριστικά είπε: «Υπήρξαν περίεργες αποφάσεις σε πολύ εύκολες και καθαρές φάσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι αν όλα είναι προαποφασισμένα».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια