Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ενημέρωση για τα εισιτήρια της Εθνικής με την Σερβία

Στις 13 Σεπτεμβρίου η Εθνική Ανδρών θα μπει στην δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 αντιμετωπίζοντας την Σερβί...


Στις 13 Σεπτεμβρίου η Εθνική Ανδρών θα μπει στην δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 αντιμετωπίζοντας την Σερβία στην Κρήτη και η ΕΟΚ ενημέρωσε τους φιλάθλους της “επίσημης αγαπημένης” για την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα.

Ερχόμενη αήττητη από την πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική Ανδρών μπάσκετ θα μπει στη δεύτερη φάση των προκριματικών με τον αγώνα με την Σερβία στο κλειστό “Δύο Αοράκια” της Κρήτης. Ενόψει λοιπόν, του αγώνα η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της Εθνικής Ελλάδος για την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τους Σέρβους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται για τη δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και καλεί τους φιλάθλους κοντά της.

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 υποδέχεται στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου τη Σερβία. Σας υπενθυμίζουμε πως οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν τώρα να προμηθεύονται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια για τον αγώνα.
Αρκεί ένα κλικ στο σχετικό banner που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης www.basket.gr ή απευθείας στον σύνδεσμο https://www.ticketcore.gr/tickets/fwc2019 ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια