Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: «Καθάρισε» τους Κινέζους και αναχώρησε για Πορταριά (pics)

Τον πρώτο “περίπατο” έστω και φιλικό έκανε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς επικράτησε εύκολα με 104-67 των Τσεγιάνγκς Λάιονς του Γιάννη Μπουρ...


Τον πρώτο “περίπατο” έστω και φιλικό έκανε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς επικράτησε εύκολα με 104-67 των Τσεγιάνγκς Λάιονς του Γιάννη Μπουρούση με τον Ντεσόν Τόμας να μην αγωνίζεται εξαιτίας ενοχλήσεων ενώ στη συνέχεια οι “πράσινοι” αναχώρησαν για την Πορταριά Πηλίου.

Αντί για προπόνηση το σημερινό(29/8) πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είχε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο ΟΑΚΑ με τους “πράσινους” να αντιμετωπίζουν την κινεζική Τσεγιάνγκς Λάιονς του Γιάννη Μπουρούση. Ο Εξάστερος “καθάρισε” εύκολα τους Κινέζους κάνοντας τον πρώτο έστω και ανεπίσημο “περίπατο” της σεζόν ενώ στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Ντεσόν Τόμας ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στη μέση έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.

Λίγο μετά το φιλικό στο ΟΑΚΑ σύσσωμος ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναχώρησε για την Πορταριά Πηλίου όπου θα παραμείνει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες στιγμές από το φιλικό και την αναχώρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑ

Τα δεκάλεπτα: 36-22, 54-37, 86-47, 104-67












Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια