Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Γκος και η άφιξη Μορέιρα (pic)

Με προπόνηση στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά ο Φιλ Γκος και με τον Γιάνικ Μορέιρα να φτάνει στη Θεσσαλονίκη και την Πυλαία συνεχί...



Με προπόνηση στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά ο Φιλ Γκος και με τον Γιάνικ Μορέιρα να φτάνει στη Θεσσαλονίκη και την Πυλαία συνεχίστηκε σήμερα(24/8) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα και σήμερα και μάλιστα είχαν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε άλλον έναν παίκτη του να μπαίνει στην προετοιμασία. Ο Φιλ Γκος μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής(23/8) σήμερα βρέθηκε στην Πυλαία και είχε την πρώτη του προπόνηση, στην οποία είχε την ευκαιρία να συναντήσει ξανά γνώριμα για εκείνον πρόσωπα του ΠΑΟΚ από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα. Εκτός όμως από τον Φιλ Γκος στην Πυλαία βρέθηκε μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης του ΠΑΟΚ ο Γιάνικ Μορέιρα, ο οποίος με το που έφτασε στη Θεσσαλονίκη πήγε στο γήπεδο για να γνωρίσει το προπονητικό τιμ και τους νέους του συμπαίκτες. Μάλιστα, στην Πυλαία τον περίμεναν και ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης.

Πλέον, αύριο(25/8) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τους έδωσε ρεπό ενώ το βράδυ της Κυριακής θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη και ο Ουίλιαμ Χάτσερ. Οι τρεις τελευταίες αφίξεις του ΠΑΟΚ, οι Γκος, Μορέιρα και Χάτσερ το πρωί της Δευτέρας θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις ενώ το πρόγραμμα της ομάδας έχει διπλή προπόνηση.



Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια