Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΚΑΕ Πανιώνιος: «Η ΚΑΕ Πανιώνιος δεν πρόκειται να απαντήσει σε ανυπόστατους ισχυρισμούς υποτιθέμενων επενδυτών»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ενός εκ των υποψήφιων επενδυτών του Πανιωνίου, του Κωνσταντίνου Ράικου, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε λό...


Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ενός εκ των υποψήφιων επενδυτών του Πανιωνίου, του Κωνσταντίνου Ράικου, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε λόγο για χρέη της διοίκησης, η ΚΑΕ Πανιώνιος με νέα της ανακοίνωση τόνισε πως δεν θα απαντήσει σε ανυπόστατους ισχυρισμούς υποτιθέμενων επενδυτών.

Η κόντρα στον Πανιώνιο καλά κρατεί καθώς οι ανακοινώσεις και οι αιχμές μεταξύ των υποψήφιων επενδυτών και της διοίκησης των “κυανέρυθρων” διαδέχονται η μια την άλλη. Σήμερα(24/8), λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Ράικου, ενός εκ των υποψήφιων επενδυτών και στην οποία ο κ. Ράικος μεταξύ άλλων ανέφερε πως υπάρχουν χρέη που δημιούργησε η τωρινή διοίκηση της ομάδας ήρθε η απάντηση της ΚΑΕ. Η διοίκηση του Πανιωνίου τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν θα απαντήσει στους ανυπόστατους ισχυρισμούς υποτιθέμενων επενδυτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος αναφέρει: «Σεβόμενη την κρισιμότητα της χρονικής φάσης για την επιβίωση της ομάδας μπάσκετ, την ανησυχία των φιλάθλων για την υγιή μετάβαση στην επόμενη ημέρα της και με την μέχρι τώρα προσφορά της υφιστάμενης διοίκησης, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν πρόκειται να απαντήσει σε ανυπόστατους ισχυρισμούς υποτιθέμενων-όπως αποδείχτηκαν-επενδυτών.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την βιώσιμη παρουσία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην θέση που αξίζει να έχει στο ελληνικό μπάσκετ και κατοχυρώθηκε στην περσινή αγωνιστική περίοδο.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια