Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πρίντεζης: «Να έρθουμε πιο κοντά σαν ομάδα με την συμμετοχή μας στο τουρνουά της Κρήτης»

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Ηράκλειο και την συμμετοχή του στο τουρνουά της Κρήτης και ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως πρέπει μέσα α...



Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Ηράκλειο και την συμμετοχή του στο τουρνουά της Κρήτης και ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως πρέπει μέσα από τους αγώνες αυτούς οι “ερυθρόλευκοι” να έρθουν πιο κοντά και να μπουν πάλι στα δεδομένα της ομάδας ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους του μεγάλου νησιού.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα πάρουν μέρος στο μεγάλο τουρνουά της Κρήτης, το «3rd International Basketball Tournament Crete» και ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Ηράκλειο μίλησε για τα παιχνίδια αυτά αλλά και για τους Κρητικούς.

Αρχικά, αναφερόμενος στη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο τουρνουά αλλά και την Κρήτη τόνισε: «H Κρήτη γενικότερα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο νησί και αγκαλιάζει το μπάσκετ. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι και οι εγκαταστάσεις, που ενδείκνυνται για να γίνονται πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια, αλλά και επίσημα με την Εθνική. Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Θέλουμε να βελτιωθούμε ως ομάδα να παίξουμε δύο δυνατά φιλικά και να συνεχίζουμε την προετοιμασία μας. Θέλουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια να βελτιωθούμε, να έρθουμε πιο κοντά, να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα και να προσαρμοστούμε ξανά στα δεδομένα της ομάδα μας, γιατί αυτό το δεκαήμερο έλειπαν πολλοί παίκτες».

Όσον αφορά, το “θερμό” κοινό της Κρήτης που δίνει πάντα δυναμικό παρών στα μπασκετικά γεγονότα που φιλοξενούνται στην πόλη του, είπε: «Ο κόσμος αγκαλιάζει γενικότερα το μπάσκετ εδώ στο Ηράκλειο. Και εμείς όσες φορές έχουμε έρθει ως Ολυμπιακός είναι πολύ ζεστός ο κόσμος, μας βοηθά πολύ και φαντάζομαι πως σίγουρα θα θέλει να δει την καινούργια ομάδα και τον νέο προπονητή».



Δεν υπάρχουν σχόλια