Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Αθηναίου, εκτός ο Ζάρας

Με μια επιστροφή και μια νέα απουσία συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ μετά την συμμετοχή του στα “Μαυροσκούφεια” καθώς ο Γιάννης Α...


Με μια επιστροφή και μια νέα απουσία συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ μετά την συμμετοχή του στα “Μαυροσκούφεια” καθώς ο Γιάννης Αθηναίου μετά από αρκετές μέρες συμμετείχε στην προπόνηση ενώ εκτός για προληπτικούς λόγους έμεινε ο Θοδωρής Ζάρας.

Τα δύο νικηφόρα φιλικά με Κολοσσό Ρόδου και Προμηθέα Πάτρας στο πλαίσιο του τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης» στην Πυλαία είναι πια παρελθόν και σήμερα(20/9) ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πάλι τις προπονήσεις στην “PAOK Sports Arena” με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να σημειώνει μια επιστροφή και μια νέα... μικρή απουσία. Ο Γιάννης Αθηναίου μετά από αρκετές μέρες απουσίας συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης, αντίθετα ο Θοδωρής Ζάρας ποίος έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Απόλλων Τσόχλας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Αύριο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν μία μεσημεριανή προπόνηση και το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη εν όψει των δύο φιλικών με την Μπαχτσεσιχίρ, τα οποία θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα του Σαββάτου (22/9, 18:00) και το μεσημέρι της Κυριακής (23/9, 15:00).

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια