Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Καντέ: Να ανασυγκροτηθούμε!

Σύνθημα ανασυγκρότησης έδωσε ο Σεντρίκ Καντέ με δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα με  την Κοπεγχάγη να φε...

Σύνθημα ανασυγκρότησης έδωσε ο Σεντρίκ Καντέ με δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα με  την Κοπεγχάγη να φεύγει νικήτρια από το Ολυμπιακό Στάδιο και τον Παναθηναϊκό να… μένει στο «μηδέν».


- Σεντρίκ, τι έφταιξε και έχασε ο Παναθηναϊκός;
«Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς και σίγουρα μειώνει τις πιθανότητες που έχουμε για να προκριθούμε. Θέλαμε τη νίκη γιατί παίζαμε στο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο μας, αλλά δεν τα καταφέραμε».

- Γίνονται πολλά ατομικά λάθη όμως...
«Ποτέ δεν φταίει ένας ποδοσφαιριστής για ένα άσχημο βράδυ. Η ομάδα νικάει και χάνει όλη μαζί. Γενικά, δεν έχουμε αρχίσει τη σεζόν σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες, αυτό είναι αλήθεια».

- Η Κοπεγχάγη έδειξε καλύτερη εικόνα από τον Παναθηναϊκό...
«Δεν θεωρώ ότι η Κοπεγχάγη είναι καλύτερη από εμάς. Απλά αυτοί εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και εμείς σταθήκαμε άτυχοι. Ήρθε και η αποβολή του Ζιλμπέρτο και δυσκόλεψε πάρα πολύ την κατάσταση».

- Έχει ο Παναθηναϊκός ελπίδες να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ;
«Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα για να προκριθούμε. Εμείς όμως πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Ακόμα υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια».

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια