Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μαρίνος: Δεν θεωρώ ότι χάσαμε τίποτα ακόμα

Η αποβολή του Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν το σημείο… κλειδί στη στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τ...

Η αποβολή του Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν το σημείο… κλειδί στη στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κοπεγχάγης σύμφωνα με τον Στέργο Μαρίνο.


Ο νεαρός αμυντικός των «πρασίνων» επίσης τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να τα δώσουν όλα για όλα στα δύο παιχνίδια με την Ρουμπίν Καζάν  δίνοντας το «σύνθημα» νίκης για το ματς με τον Εργοτέλη που ακολουθεί.

«Μπήκαμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε το γκολ, αλλά δεχθήκαμε το 1-0 σε ανύποπτο χρόνο, μετά από ένα λάθος. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, όμως μετά το δεύτερο γκολ χάσαμε εντελώς την αυτοσυγκέντρωσή μας, τον έλεγχό μας και ότι είχαμε σχεδιάσει γι’ αυτό το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε και η αποβολή του Ζιλμπέρτο Σίλβα κι εκεί θεωρώ πως τελείωσαν όλα γιατί κόντρα σε ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, όταν είσαι πίσω με 0-2 και παίζεις με δέκα παίκτες, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά...», είπε αρχικά ο Μαρίνος, ενώ εν συνεχεία κλήθηκε να απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις:

-Πόσο δύσκολο είναι πλέον το έργο του Παναθηναϊκού στον όμιλο, δεδομένου ότι έχει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς;

«Θα πρέπει να τα παίξουμε όλα για όλα. Δεν θεωρώ ότι χάθηκε τίποτα. Έχουμε δύο παιχνίδια με τη Ρούμπιν Καζάν τα οποία θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, για να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ».

-Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη την Κυριακή. Πώς είναι πλέον η ψυχολογία σας εν όψει αυτού του αγώνα;

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να τα ξεπερνάει αυτά γρήγορα. Πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό, να συγκεντρωθούμε, να δούμε τα λάθη που κάναμε και να μην τα επαναλάβουμε και να πάμε για να κερδίσουμε».

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια