Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Η ΚΑΕ ΠΑΟ παρουσίασε την πεντάστερη φανέλα

Υψηλούς στόχους για ακόμα μια χρονιά έχει θέσει η ομάδα του Παναθηναϊκού, με την διοίκηση, τους παίκτες και τον Ομπράντοβιτς  κατά την διάρκ...

Υψηλούς στόχους για ακόμα μια χρονιά έχει θέσει η ομάδα του Παναθηναϊκού, με την διοίκηση, τους παίκτες και τον Ομπράντοβιτς  κατά την διάρκεια της παρουσίας της νέας φανέλας , να υπόσχονται  στους οπαδούς του «τριφυλλιού» τίτλους και χαρά

Να σημειωθεί ότι όσοι παίκτες επέλεξαν φανέλα με μονοψήφιο αριθμό αυτή θα έχει μπροστά το μηδέν και την υπογραφή του εκάστοτε παίκτη.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που τόνισε: « Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους. Εύχομαι όλοι να έχουν την υγειά τους και να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό ακόμη περισσότερους τίτλους. Δεν έχει σημασία αν έκανα εγώ ότι περνούσε από το χέρι μου. Σημασία έχει ότι έκανα ότι μου ζήτησε ο προπονητής. Από την πόρτα των αποδυτηρίων και μέσα είναι αυτός αφεντικό. Από την πόρτα και έξω εμείς.

Είμαστε μια οικογένεια και έχουμε καθορίσει τους ρόλους μας. Από κει και πέρα, με λυπεί που το ελληνικό μπάσκετ αντί να ανεβαίνει, φθίνει. Είναι μια δύσκολη περίοδος, πρέπει να το ξαναανεβάσουμε και για να γίνει αυτό πρέπει να αναλάβουν δράση οι φορείς.

Κάναμε καλή δουλειά στις μεταγραφές. Εδώ και δώδεκα χρόνια έχουν έρθει πολλά αστέρια. Είμαστε κορεσμένοι από αυτό. Δεν λέει κάτι ένας παραπάνω. Από τους τίτλους δεν είμαστε κορεσμένοι. Κάθε χρονιά ξεκινάμε από την αρχη».

Για το πότε το ποδόσφαιρο θα φτάσει το μπάσκετ: Αυτό είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο. Θέλω όλα τα τμήματα να πηγαίνουν καλά και να δίνουν τίτλους και να προσφέρουν νέες σελίδας δόξας.

Για Διαμαντίδη και Εθνική: Όχι μόνο θα τον μεταπείσουμε αλλά θα τον πιέσουμε. Είναι τιμή να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στην Εθνική. Είναι υποχρέωση».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε: « Αρχίζει η νέα σεζόν που θα είναι πολύ δύσκολη. Οι στόχοι της ομάδας είναι γνωστοί, θέλει προσπάθεια. Στόχος μας είναι κατακτήσουμε ότι είναι δυνατόν και να δώσουμε την χαρά στον κόσμο μας.Ελπίζουμε αυτή την εκδήλωση που κάνουμε σήμερα να την ακολουθήσουν και άλλοι.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: «Μόλις γυρίσαμε από την προετοιμασία. Είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα τουρνουά στην Ρωσία με πιο δύσκολες ομάδες. Φέτος θέλουμε να παίζουμε πιο γρήγορα και για εμάς αλλά και για τον κόσμο. Έχουμε καλή ομάδα, δουλέψαμε σκληρά, οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τον ρόλο τους και να θυσιαστούν για την ομάδα».

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ηλίας Κατσογιάννης «Αποφασίσαμε να συνδυάσουμε την φωτογράφηση και την παρουσίαση νέων παικτών και φανέλας επειδή δεν θέλαμε να κάνουμε μια δαπανηρή εκδήλωση όπως πέρυσι. Έτσι τα χρήματα που θα δίναμε για την εκδήλωση θα τα δώσουμε σε είδη ένδυσης σε άπορους και άστεγους, στις πρωτεύουσες και των 52 νομών της χώρας. Πέρυσι λανσάραμε την γαλάζια εμφάνιση, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι εθνικό προϊόν. Τώρα ήρθε η ώρα να το δείξουμε και στην πράξη».

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια