Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μαρινάκης: Ο ΠΑΟ δυσφημεί το ποδόσφαιρο!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ στην οποία έλαβε μέρος με την ιδιότητα του αντιπροέδρ...


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ στην οποία έλαβε μέρος με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας κατηγόρησε ευθέως τον Παναθηναϊκό ως πρωταγωνιστή δυσφήμησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ο Παναθηναϊκός δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με συνεχή επεισόδια και ότι κάνει το ίδιο με τις καταγγελίες προς τους διεθνείς οργανισμούς. «Είναι η χειρότερη ομάδα σε επεισόδια ο Παναθηναϊκός. Και είναι δυσφήμηση για το ποδόσφαιρο να πηγαίνει στην ΟΥΕΦΑ για καταγγελίες».

Και απευθυνόμενος στους «πράσινους» είπε  «Βγάζετε τον κόσμο έξω και τον ξεσηκώνετε. Ο Ολυμπιακός έχει διπλάσιο και τριπλάσιο κόσμο, τί να κάνω κι εγώ, να τον βγάλω στους δρόμους;»
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σχολίασε και την απόφαση της ΕΠΟ να ανακοινώσει την τιμωρία των διαιτητών του ντέρμπι, χαρακτηρίζοντάς την λανθασμένη διότι προκάλεσε φόβο στους υπόλοιπους διαιτητές. «Κακώς βγάλατε αυτή την ανακοίνωση. Τρομοκρατήσατε τους διαιτητές και το αποτέλεσμα το είδατε με τις διαιτησίες του Τσινιάρη και του Παμπορίδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια