Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Συνάντηση Κούγια- Φυντάνη για την Παναχαϊκή

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος ήταν όλοι χθες στην Παναχαϊκή για την εκτός έδρας νίκη στη Σαλαμίνα, από το πρόεδρο Αλέξη Κούγια και τον προπονητή...


Ιδιαίτερα ευχαριστημένος ήταν όλοι χθες στην Παναχαϊκή για την εκτός έδρας νίκη στη Σαλαμίνα, από το πρόεδρο Αλέξη Κούγια και τον προπονητή Ηλία Φυντάνη μέχρι και τους οπαδούς της ομάδας. Την Τετάρτη πρόεδρος και προπονητής θα έχουν τετ α τετ προκειμένου να βάλουν επί τάπητος όλα τα θέματα για την πορεία της Αχαϊκής ομάδας. Σε ανακοίνωση του προέδρου της Πατρινής ομάδας, Αλέξη Κούγια, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:
1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή Ηλία Φυντάνη για την υπερπολύτιμη νίκη την οποία πέτυχαν επί του φίλου σωματείου Αίαντα Σαλαμίνας.

Ο φανατισμός του προπονητή κ. Βερούτη και ορισμένων ποδοσφαιριστών του Αίαντα Σαλαμίνας συμπεριλαμβανομένων και των δανεικών της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Λαζαρίδη και Δημογιάννη, δεν είναι δυνατόν να χαλάσουν το φιλικό κλίμα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο ΠΑΕ.

2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τους 50 ηρωικούς οπαδούς της που την ενίσχυσαν στο δύσκολο αυτό παιχνίδι.

3) Αύριο το απόγευμα στις 17.30 θα δοθεί στην αίθουσα τύπου του σταδίου της Αγυιάς κοινή συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ Αλέξη Κούγια και του προπονητή Ηλία Φυντάνη. Μετά την συνέντευξη θα υπάρξει κοινή συνάντηση του προέδρου, του προπονητή και των παικτών ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια