Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στην λευκή ισοπαλία έμεινανοι Πόντιοι Κατερίνης και ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας

Στην λευκή ισοπαλία έμεινανοι Πόντιοι Κατερίνης και ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής γι...

Megas_Alexandros_IrakleiasΣτην λευκή ισοπαλία έμεινανοι Πόντιοι Κατερίνης και ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής για την Football League 2.
Οι δύο ομάδες δίνουν τη δίκη του μάχη για τη σωτηρία και το μόνο σίγουρο είναι ότι καμιά από τις δύο δεν βολεύτηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Παρόλο που και οι δύο σύλλογοι καίγονταν για το τρίποντο καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξε ικανή να πάρει το ματς. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 15'με τον Βέλωνη ,ενώ στο 32' ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απαντήσουν με τον Αλή ογλου να παίρνει την ασίστ από τον Κρυστάλλη, αλλά ο Λαζαρίδης απέκρουσε.
Στο δεύτερο ημίχρονο καμία ομάδα δεν ήταν ικανή να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 0-0.

ΑΕ Ποντίων Κατερίνης: Λαζαρίδης, Βεϊδαμενίδης, Νάϊντος, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Παπαστεργίου (61' Κομβολίδης), Παπαδόπουλος (72' Σαββίδης), Τροϊρης, Μουρατίδης, Ελευθεριάδης (61' Κυρτέγος), Βελώνης.

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας: Καρατσούδης, Βάλερς (46' Σιδηρόπουλος), Κοσμίδης, Γαϊδαρτζής (89' Καραπατσιάς), Κύρου, Αλή Ογλού, Κρυστάλλης, Ζιαμπάρης, Καλιαμπάκας (75' Αραπατζής), Παπαγερίδης, Γαλακτερός.


dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια