Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

To βλέμμα στο κύπελλο

Tην προσοχή τους στραμμένη στο κύπελλο έχουν πλέον στην ΑΕΚ αφού είναι η μόνη τους ελπίδα για ένα καλό αποτέλεσμα αυτή τη σεζόν. Η προετοι...

Tην προσοχή τους στραμμένη στο κύπελλο έχουν πλέον στην ΑΕΚ αφού είναι η μόνη τους ελπίδα για ένα καλό αποτέλεσμα αυτή τη σεζόν.


Η προετοιμασία της Ένωσης θα ξεκινήσει από σήμερα. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μανωλά που αποβλήθηκε κόντρα στον Εργοτέλη, καθώς και στους τραυματίες Γιάχιτς και Γκέντσογλου. Αντίθετα ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει των Δέλλα και Λυμπερόπουλου που πήραν ανάσες, αλλά και των Σκόκο και Μάκο που εξέτισαν τις ποινές τους.

Επέστρεψε και ο Άρναρ Γκρέταρσον από την Ισπανία οπού είχε πάει για να παρακολουθήσει παίκτες από τ ο Ισπανικό πρωτάθλημα, τους οποίους γνωρίζει καλά ο Χιμένεθ. Ο Ισλανδός παρακολούθησε τα παιχνίδια της Σεβίλλης Β' με τη Σαν Ρόκε και της Μπέτις με την Αλμπαθέτε. Οι παίκτες που ήθελε να δεί ήταν Χοσέ Μπερνάρντο, Ούγκο Ροντρίγκεθ, Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος και γι΄αυτό σκοπός του ήταν να αναπτύξει σχέσεις με με μάνατζερ από την Ισπανία.

Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια