Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Βέροια-Πιερικός 1-0

Η "Βασίλισσα του Βορρά" πήρε την νίκη κόντρα στον αξιόμαχο Πιερικό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο. Η Βέροια...


Η "Βασίλισσα του Βορρά" πήρε την νίκη κόντρα στον αξιόμαχο Πιερικό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο.

Η Βέροια επικράτησε με το "φτωχό" 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 25', ο Παυλίδη που πλάσαρε εύστοχα και αφού πρώτα είχε αποφύγει έναν αντίπαλο.
Η "Βασίλισσα του Βορρά" πήρε την νίκη (1-0) κόντρα στον αξιόμαχο Πιερικό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο.

Η Βέροια επικράτησε με το "φτωχό" 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 25', ο Παυλίδη που πλάσαρε εύστοχα και αφού πρώτα είχε αποφύγει έναν αντίπαλο.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Κουτσοσπύρο και Κωνσταντινίδη. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (43') ο Πιερικός απείλησε με ισοφάριση με τον Κουτσοσπύρο και πάλι σε κενή εστία να αστοχεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ήταν καλύτερη και έχασε δύο ευκαιρίες με τους Ολαϊτάν και Βεργώνη, ο οποίος με κεφαλιά "σημάδεψε" τη συμβολή των δοκαριών του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Bέροια: Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Βεργώνης, Παυλίδης, Τάντιτς, Λανγκλέ, Ολαϊτάν, Κάντι.

Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σκαθαρούδης, Καντιμοίρης, Καπίας, Λαναρής, Γελαδάρης, Μάνος, Τζημογιάννης, Σιμηχανίδης, Καλαϊτζίδης.

Πιερικός: Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Πέτρου, Δήμου, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Κοντέων, Πέντα, Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος.

Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Θάνος, Τόσκας, Περουτζίνι, Γκουγκουλιάς.

Πηγή:Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια