Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τι έγραψε ο Τζιμπρίλ Σισέ για Σωτήρη Νίνη και Παναθηναϊκό

Μπορεί εδώ και λίγους μήνες να βρίσκεται εκτός Παιανίας και Παναθηναϊκού, αφού πήρε μεταγραφή στην Ιταλία και την Λάτσιο, ωστόσο ο Τζιμπ...





Μπορεί εδώ και λίγους μήνες να βρίσκεται εκτός Παιανίας και Παναθηναϊκού, αφού πήρε μεταγραφή στην Ιταλία και την Λάτσιο, ωστόσο ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν ξεχνάει την ομάδα που τον "ανέστησε" ποδοσφαιρικά και τους πρώην συμπαίκτες του. Ο Γάλλος στράικερ μέσω του λογαριασμού του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή (11/9) ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πρώην ομάδα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έδωσε ξεχωριστή συμβουλή στον Σωτήρη Νίνη, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο ματς της Εθνικής με το Ισραήλ και θα τον αφήσει εκτός μάχης για 6 μήνες.
Ο Σισέ έγραψε στο "Twitter" για τον άτυχο Νίνη: "Θέλω να ευχηθώ στον αδερφό μου Σωτήρη Νίνη να επανέρθει δυνατότερος από τον τραυματισμό του και να μην το βάλει κάτω"!

"Σωτήρη, πίστεψε στον εαυτό σου και μην φοβάσαι τίποτα"
Στη συνέχεια ο Γάλλος άσος έδωσε και τη δική του συμβουλή στον νεαρό παίκτη, αφού ως γνωστόν και ο ίδιος έχει περάσει από ανάλογη κακή στιγμή στο παρελθόν, ωστόσο επανήλθε δριμύτερος:
"Σωτήρη, η συμβουλή μου είναι μία: να πιστέψεις στον εαυτό σου και να το ξεπεράσεις. Εγώ πιστεύω πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιστρέψεις από έναν σοβαρό τραυματισμό. Αδερφέ μου Σωτήρη, πίστεψε στον εαυτό σου και μην φοβάσαι τίποτα".

"Πάμε παιδιά"!
Ο Σισέ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στον Παναθηναϊκό καλή επιτυχία στον αποψινό (11/9, 20:30GR) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα, γράφοντας στο προφίλ του: "Γεια σε όλους. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά μου στον Παναθηναϊκό που παίζουν απόψε με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πάμε παιδιά"!
Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια