Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

F1: Ο Τρούλι θα συνεχίσει να τρέχει με την Lotus το 2012

Ο Γιάρνο Τρούλι συμφώνησε με την Team Lotus για τη μονοετή επέκταση του συμβολαίου του, η οποία ανακοινώθηκε από την μαλαισιανή ομάδα την Κ...


Ο Γιάρνο Τρούλι συμφώνησε με την Team Lotus για τη μονοετή επέκταση του συμβολαίου του, η οποία ανακοινώθηκε από την μαλαισιανή ομάδα την Κυριακή (11/9) λίγο πριν αρχίσει το GP Ιταλίας.
"Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ανανέωση της συμφωνίας μου με την Lotus για το 2012", τόνισε ο 37χρονος ιταλός οδηγός.
"Η πρόκληση την οποία αποδέχτηκα όταν ήρθα στην ομάδα, γίνεται όλο και πιο συναρπαστική κάθε μέρα και είμαι πολύ περήφανος που θα συνεχίσω να την βοηθάω να προοδεύει για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο".
Ο Τρούλι έγινε μέλος της Lotus το 2010, την πρώτη σεζόν συμμετοχής της στην F1, συμβάλλοντας με τη μεγάλη πείρα του στην εξέλιξη του μονοθεσίου της τα τελευταία δύο χρόνια.
Ο ιταλός έκανε ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 1997 με την Minardi, ενώ στη συνέχεια οδήγησε για τις Prost, Jordan, Renault και Toyota. Το 2004 είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας του ως τώρα, καθώς τότε πήρε τη μία και μοναδική νίκη του, στο Μονακό με την Renault, και τερμάτισε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος.
Ο ομόσταβλός του Χάικι Κοβαλάινεν αναμένεται επίσης να παραμείνει στην Lotus του χρόνου.

Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια