Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αραβίδης - «Είχαμε πίστη και θέληση για τη νίκη»

Για την σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ, το εξαιρετικό ξεκίνημα του Ιστορικού στο πρωτάθλημα, αλλά και το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με το...


Για την σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ, το εξαιρετικό ξεκίνημα του Ιστορικού στο πρωτάθλημα, αλλά και το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ μίλησε, μεταξύ άλλων, στα panionianea ο έμπειρος επιθετικός.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην δουλειά που κάνει ο προπονητής των κυανέρυθρων, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να μην κινδυνέψει, πηγαίνοντας όσο πιο μακριά γίνεται.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Αραβίδη σταpanionianea:

-Χρήστο μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ. Πες μου δύο λόγια…  

«Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια. Κοιτάμε στο επόμενο ματς, με τον ΠΑΣ, που επίσης είναι δύσκολο, να έχουμε καλύτερη απόδοση και να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

-Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«Είχαμε μεγάλη πίστη και θέληση για τη νίκη. Ευτυχήσαμε να βάλουμε νωρίς γκολ, αλλά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από την ΑΕΚ. Αν είχαμε καλύτερη απόδοση, βάση όσο μπορούμε να κάνουμε, πιστεύω θα είχαμε πετύχει και άλλο γκολ».  

-Περιμένατε ότι θα καταφέρνατε να κάνετε τέτοιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα;

«Στην προετοιμασία δουλέψαμε πολύ σκληρά, σε ότι θέλησα να μας μεταδώσει ο προπονητής. Είχαμε πίστη και ήμασταν ενωμένοι για να μπορέσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Αυτό που μου συμβαίνει δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε τυχερό. Εμείς κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο και τα δίνουμε όλα τια την ομάδα».

-Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον ΠΑΣ. Στόχος;
«Ο στόχος είναι ίδιος. Πρέπει να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και να επιστρέψουμε και στις καλές εμφανίσεις των πρώτων αγώνων. Είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε και τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

-Πες μου για την δουλειά που κάνει ο κ. Ελευθερόπουλος και η ομάδα φτάνει στα θετικά αποτελέσματα;

«Ο προπονητής μας έχει τεράστιες παραστάσεις. Έχει καταφέρει να μας μεταφέρει την εμπειρία του και να κάνει την ομάδα να έχει πνεύμα νικητή. Δουλεύει πολύ σκληρά για να πετύχουμε αυτό που έχουμε παρουσιάσει έως τώρα».

-Που μπορεί να φτάσει η ομάδα φέτος;

«Στόχος μας είναι η ομάδα να μην κινδυνεύει σε καμία περίπτωση. Με την σωστή δουλειά που κάνουμε όλοι, θέλουμε να πάμε με την ομάδα όσο πιο μακριά γίνεται».

-Προσωπικός σου στόχος;

«Να κάνω μία καλή χρονιά και να πάμε καλά με την ομάδα. Κάτι που θέλω πάρα πολύ. Πάνω από όλα θέλω να είμαι υγιής και όλα θα έρθουν».

-Ένα σχόλιο για τον κόσμο που έδωσε το παρών στο ματς με την ΑΕΚ;

«Ο κόσμος είναι απίστευτος. Σε κάθε παιχνίδι δείχνει πόσο αγαπάει την ομάδα και στηρίζει τις προσπάθειες μας. Μας δίνει δύναμη και θέλουμε να παραμείνει κοντά μας».


1 σχόλιο