Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πασκουάλ: «Σημαντική νίκη για το μέλλον αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα»

Η Μπαρτσελόνα «απέδρασε» από το ΟΑΚΑ με μια σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού και ο Τσάβι Πασκουάλ είχε κάθε λόγο για να δηλώνει ευχα...


Η Μπαρτσελόνα «απέδρασε» από το ΟΑΚΑ με μια σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού και ο Τσάβι Πασκουάλ είχε κάθε λόγο για να δηλώνει ευχαριστημένος.

Ο κόουτς των Καταλανών, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του TOP 16 της Ευρωλίγκας έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την προσπάθειά του και τον κόσμο του ενώ αναφερόμενος στα «κλειδιά» της νίκης της Μπαρτσελόνα ανέφερε: «Eίμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη, αλλά θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για τον κόσμο του και την προσπάθειά του. Και στην άμυνα, και στην επίθεση αρχίσαμε καλά. Κυκλοφορούσαμε πολύ καλά η μπάλα κι απ' την αδύνατη πλευρά, ενώ είχαμε έλεγχο στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν όλα. Η άμυνα του Παναθηναϊκού μας χάλασε την επίθεσή μας κι είχαμε πρόβλημα στο να κάνουμε τα ίδια πράγματα. Αλλά είμαστε ώριμη ομάδα στην επίθεση και δεν είχαμε πρόβλημα να αντεπεξέλθουμε».

Κλείνοντας όταν ρωτήθηκε για το αν μετά και τη νίκη του Παναθηναϊκού η Μπαρτσελόνα «καπάρωσε» την πρώτη θέση του ομίλου, τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κριθεί αυτό. Ήταν η 5η απ' τις 14 αναμετρήσεις του ΤΟΡ 16. Σίγουρα πολύ σημαντικό για το μέλλον, θα περιμένουμε να δούμε».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια