Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Εκτός Παππάς και Γκιστ

Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε είχε και απώλειες καθώς ο Νίκος Παππάς υπέστη θλάση και θα χάσει το παιχνίδι με τα...


Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε είχε και απώλειες καθώς ο Νίκος Παππάς υπέστη θλάση και θα χάσει το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ενώ εκτός της σημερινής προπόνησης έμεινε και ο Τζέιμς Γκιστ.

Πάνω που είπε να χαρεί για την σχεδόν απαρτία ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε το απουσιολόγιό του να γεμίζει ξανά για τη σημερινή προπόνηση. Ο Νίκος Παππάς δεν προπονήθηκε σήμερα(31/10) και θα μείνει και αύριο εκτός ενώ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στα Τρίκαλα την Κυριακή καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη έδειξε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο. Την Δευτέρα θα εξεταστεί ξανά για να εκτιμηθεί και πάλι η κατάστασή του.

Εκτός όμως από τη σημερινή προπόνηση έμεινε και ο Τζέιμς Γκιστ καθώς υποβλήθηκε σε εξαγωγή δοντιού. Ο Αμερικανός φόργουορντ αύριο θα επιστρέψει στις προπονήσεις και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας για τα Τρίκαλα.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια