Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ομπράντοβιτς: «Στην τελευταία κατοχή έγιναν τρία φάουλ στους παίκτες μου»

Η Φενέρμπαχτσε δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το ΟΑΚΑ και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods για την 4η αγωνιστική της Ευρ...


Η Φενέρμπαχτσε δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το ΟΑΚΑ και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας για τον αγώνα στο πρώην “σπίτι” του παραδέχθηκε τη δίκαιη νίκη του Εξάστερου αλλά παράλληλα τόνισε πως στην τελευταία κατοχή υπήρξαν τρία φάουλ στους παίκτες του που δεν δόθηκαν.

Για άλλη μια φορά ο “Ζοτς” επέστρεψε στο πρώην “σπίτι” του ως αντίπαλος της ομάδας με την οποία έγραψε ιστορία και αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα καθώς η Φενέρ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Μιλώντας λοιπόν, στη συνέντευξη Τύπου για το μεγάλο ντέρμπι εξήγησε πως έχασε η ομάδα του το παιχνίδι ενώ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν μπροστά και αν και παραδέχθηκε τη δίκαιη νίκη των “πράσινων” παράλληλα τόνισε πως στην τελευταία κατοχή έγιναν τρία φάουλ στους παίκτες του και δεν δόθηκαν από τους διαιτητές.

Αρχικά λοιπόν, αναφερόμενος στην εξέλιξη του αγώνα και την ήττα της Φενέρ, τόνισε: «Είδαμε δύο εντελώς διαφορετικά μέρη στον αγώνα. Στο πρώτο μέρος πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά, βάλαμε καλάθια στο transition, ελέγξαμε τον ρυθμό, ισορροπήσαμε την κατάσταση. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει, προετοιμαστήκαμε για αυτό. Το "κλειδί" ήταν ότι κάναμε τα ίδια λάθη στο δεύτερο μέρος αλλά δεν κάναμε κλεψίματα, δεν παίξαμε καλή άμυνα. Όλο αυτό έφερε το παιχνίδι στο σουτ, με τον Νίκο Παππά να το βάζει. Έβαλε ένα σπουδαίο σουτ, του αξίζουν συγχαρητήρια».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για λάθη των διαιτητών και το νικητήριο τρίποντο του Παππά στο φινάλε του αγώνα, είπε: «Στο ημίχρονο μίλησα στους παίκτες μου και τους είπα ότι αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι πολύ διαφορετικό, ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ επιθετικός και για αυτό θα πρέπει να πάμε σε πιο χαμηλό ρυθμό. Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αν θυμάμαι ο Παναθηναϊκός είχε το προβάδισμα μόνο σε μία περίπτωση του αγώνα, πριν το σουτ του Νίκου Παππά. Μπράβο στον Παναθηναϊκό για τη νίκη, αλλά πρέπει να πω κάτι ακόμη. Στην τελευταία μας κατοχή, είδα από το γήπεδο ότι έγιναν δύο φάουλ στους παίκτες μου. Μετά είδα το βίντεο και διαπίστωσα ότι έγιναν τρία φάουλ, όχι δύο. Δύο από τον Καλάθη και ένα από τον Σίνγκλετον. Δεν είναι ωραίος τρόπος να τελειώνει το παιχνίδι έτσι. Δεν θεωρώ ότι κρίθηκε εκεί το παιχνίδι, αλλά πρέπει να αναφερθεί αυτό. Συγχαρητήρια ξανά στον Παναθηναϊκό για τη νίκη».

Τέλος, σε ερώτηση που δέχθηκε για το γεγονός ότι έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας του, ο “Ζοτς” σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε χωρίς τέσσερα παιδιά που πέρσι ήταν βασικοί, τους Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Έκπε Ούντο, Μπόμπι Ντίξον και Νίκολα Κάλινιτς (Σε εκείνο το σημείο την "είπε" στον μεταφραστή επειδή ξέχασε να αναφέρει δύο από τα τέσσερα ονόματα παικτών). Οι δύο πρώτοι πήγαν στο ΝΒΑ και οι άλλοι δύο είναι τραυματίες. Τα παιδιά μου δουλεύουν σκληρά. Για μένα είναι λογικό να παίζουμε κάπως άσχημα ως ένα βαθμό, σε αυτό το σημείο της χρονιάς. Γιατί πολλά παιδιά έπαιζαν στις εθνικές ομάδες, μέχρι αργά. Δεν έχω κάποιο παράπονο από τους παίκτες μου, δουλεύουν σκληρά. Έχουμε μία δύσκολη σεζόν μπροστά μας».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια