Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σεροπιάν Μπορούμε το καλύτερο

Πίστη στους ποδοσφαιριστές του έχει ο προπονητής του  Βύζα Μουράτ Σεροπιάν  που σε δηλώσεις του  stoplekto . gr τονίζει ότι μπορούν το καλύ...


Πίστη στους ποδοσφαιριστές του έχει ο προπονητής του Βύζα Μουράτ Σεροπιάν που σε δηλώσεις του stoplekto.grτονίζει ότι μπορούν το καλύτερο.
Ο Σεροπιάν ζητάει επίσης την βοήθεια των φιλάθλων των Μεγάρων ώστε να κερδίσει η ομάδα τα εντός έδρας παιχνίδια. Αναλυτικά η δήλωση του Μουράτ Σεροπιάνstoplekto.gr είναι η εξής:
«Τα παιδιά έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους. Πράγματα αυτονόητα σε άλλες ομάδες, σε εμάς δεν υπάρχουν. Όλα τα παιδιά  κάνουν προσπάθεια και επειδή ο μέσος όρος ηλικίας είναι μικρός τα αποτελέσματα τους κρατούν «ζωντανούς» και πιστεύουν στο καλύτερο. Ο ορίζοντας μας είναι μια εβδομάδα. Κάθε Κυριακή αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορείς να κοιτάς μακρύτερα. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και ότι βγει και πιστεύω ότι, όπως πιστεύουν και τα παιδιά, ότι μπορούμε το καλύτερο. Είμαστε η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας. Έχουμε να παίξουμε στη Σαλαμίνα και στον Πύργο και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ας βοηθήσουν οι Μεγαρίτες φίλαθλοι να πάρουμε και τα εντός έδρας και όλοι μαζί στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι και να πανηγυρίσουμε την επιτυχία του Βύζα».

Δεν υπάρχουν σχόλια