Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΑΕΚ: Από τα μπινελίκια στην αποθέωση!!!

Οτι τα πάντα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα δεν πρέπει να είσαι και πολύ έξυπνος για το καταλάβεις. Αλλα στην Ελλάδα είναι αλήθεια ότι ζούμε ...


Οτι τα πάντα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα δεν πρέπει να είσαι και πολύ έξυπνος για το καταλάβεις. Αλλα στην Ελλάδα είναι αλήθεια ότι ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Το Σάββατο η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο Ηράκλειο εν μέσω μπινελικίων από οπαδούς του «δικεφάλου» που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο με άγριες διαθέσεις.

«Κερδίστε γιατί αλλιώς δεν θα φύγετε από την Κρήτη, πως έχετε καταντήσει έτσι την ΑΕΚ» έψαλλαν σε μερικούς παίκτες, ενώ κινήθηκαν απειλητικά και προς τον Κώστα Μανωλά. Επίσης τα μύρια όσα άκουσε και ο Βασίλης Δημήτριαδης που του ζητούσαν να σηκωθεί να φύγει, γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τα αποδυτήρια.

Και μέσα σε μία ημέρα ήρθαν τα πάνω κάτω. Η ΑΕΚ κέρδισε 3-2 τον Εργοτέλη και στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου πήγαν και πάλι οπαδοί της ομάδας, αλλά αυτή την φορά για να τους αποθεώσουν!!!

«Μπράβο, παιδιά, συνεχίστε έτσι. Πάμε τώρα όλοι μαζί να γ... τον ΠΑΟΚ. Μπράβο, Μπίλαρε (Δημητριάδης). Τους έδειξες τη μαγκιά σου. Πάμε τώρα για τον ΠΑΟΚ. Να το καθαρίσουμε από νωρίς για να τελειώνει το παραμύθι» ήταν μερικά από αυτά που είπαν στην αποστολή της ΑΕΚ!!

...sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια