Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αρχίζουν την Τρίτη (6/5) τα πλέι οφ

  Η κανονική περίοδος της Basket League ΟΠΑΠ φτάνει στο τέλος της αύριο Σάββατο και από την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρί...



 Η κανονική περίοδος της Basket League ΟΠΑΠ φτάνει στο τέλος της αύριο Σάββατο και από την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη οι οκτώ πρώτες ομάδες μπαίνουν στη «μάχη» των πλέι οφ.

Αύριο ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μόλις τρεις μέρες μετά θα αρχίσουν τα φετινά πλέι οφ. Μάλιστα, σήμερα ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της πρώτης φάσης των πλέι οφ, σύμφωνα με το οποίο οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο. Πρέπει να θυμίσουμε πως στην πρώτη φάση των πλέι οφ η πρόκριση στην επόμενη φάση κρίνεται στις δύο νίκες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:
«Η κανονική περίοδος της Basket League ΟΠΑΠ ολοκληρώνεται το Σάββατο (3/5) με την 26η αγωνιστική, με τη βαθμολογία να παίρνει την τελική της μορφή και να στέλνει τις 8 πρώτες ομάδες στα Playoffs.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες που θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην πρώτη φάση των Playoffs, η οποία κρίνεται στις 2 νίκες, θα πέσουν στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή 2014 τις εξής ημέρες:

1ος αγώνας: Τρίτη 6 Μαΐου
2ος αγώνας: Πέμπτη 8 Μαΐου
3ος αγώνας (αν χρειαστεί): Σάββατο 10 Μαΐου

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Κυριακή 4 Μαΐου 2014».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια